Konfirmandindskrivning tirsdag, 20. august kl. 19.00 i Vedsted kirke

De kommende konfirmander, deres forældre, søskende og bedsteforældre indbydes til en festlig gudstjeneste i Vedsted kirke. Efter gudstjenesten indskrives de kommende konfirmander, og sognepræsten giver en orientering om det videre forløb og om, hvad undervisningen indebeærer.

Menighedsrådet er vært ved kaffen i kirkens kor.

Selve konfirmationen finder sted den 5. april 2020 i Vedsted kirke.

Husk gerne dåbsattest / fødsels- og dåbsattest!

Efter denne dato er man velkommen til at kontakte sognepræsten direkte for at få en konfirmand indskrevet.

Generelle oplysninger

Indskrivning

Konfirmationsundervisningen starter som regel i slutningen af august.

Inden da skal de kommende konfirmander indskrives. Det sker i forbindelse med et aftenarrangement i Vedsted kirke.

På mødet indskrives eleverne, og der gives en orientering om det videre forløb og om, hvad konfirmationsundervisningen indebærer.

Datoen for indskrivningen vil fremgå af denne hjemmeside og meddeles desuden på Lagoniskolens intranet.

Oversigt over fremtidige konfirmationsdatoer (med forbehold!)

2019 - 7. klasserne - 14. april (Palmesøndag)

2020 - 7. klasserne - 5. april (Palmesøndag)

2021 - 7. klasserne - 28. marts (Palmesøndag)

2022 - 7. klasserne - 10. april (Palmesøndag)

2023 - 7. klasserne - 2. april (Palmesøndag)

2024 - 7. klasserne - 24. marts (Palmesøndag)

2025 - 7. klasserne - 13. april (Palmesøndag)

Under folkekirken.dk/konfirmation kan I få svar på mange spørgsmål omkring konfirmationen.